“Om in balans te blijven moet je in beweging blijven”

Ik ben Annemieke Hollander. Ik geef al sinds <jaartal> hardlooptraining en wil nu graag laten zien dat dat ook prima ‘slow’ kan. Ik kom uit een hele sportieve familie en ik heb heel lang gedacht dat ik een ‘gennetje’ miste. Ik vond sport niet leuk, ik was er niet goed in en heb echt pas op latere leeftijd ontdekt hoe fijn sporten kan zijn. Dat wil ik nu ook graag jou delen en jou (weer) lekker in beweging krijgen.

Nog niet zo lang geleden ben ik best lang geblesseerd geweest en kon ik even helemaal niet hardlopen. Ik had nooit gedacht dat ik daar zo van uit balans zou raken. In die tijd hebben yoga, mindfulness, meditatie en gewoon lekker buiten zijn en bewegen me heel veel gebracht. Daarom denk ik dat SlowRun me op het lijf geschreven is.

Hardlopen kan eigenlijk altijd en overal en ook prima alleen. Maar samen is het veel gezelliger. Na mijn blessure merkte ik echter dat ik door mijn tempo maar moeilijk aansluiting kon vinden bij bestaande loopgroepen. Dat moest toch anders kunnen? Zo heb ik SlowRun ontdekt. Maar het bestond nog niet in de buurt. En dus zat er maar één ding op: zelf SlowRun coach worden!

Ik heb ooit al eens de opleiding tot Mindful run instructeur gedaan. Vlak daarna ben ik van baan veranderd, waardoor ik uiteindelijk nooit echt iets met die opleiding heb gedaan. Het is altijd wel blijven kriebelen en ik denk nu dat SlowRun nog beter bij me past. SlowRun heeft me geholpen om na mijn blessure weer helemaal lekker in mijn vel te zitten. En dat gun ik jou ook! Kom je lekker meedoen?

Ik heb er heel veel zin in om jullie te ontmoeten en er samen iets moois van te maken!

%d bloggers liken dit: