“Kleine stapjes maken een grote verandering”

De basis van de 10-weekse cursus is plezier en ontspanning. Samen, met een fijne groep vrouwen, het plezier in bewegen gaan (her)ontdekken. Looptechniek, oefeningen, yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen om ervoor te zorgen dat jij ontspannen kunt hardlopen.

​De afstand en gelopen tijd zijn geen doel op zich bij SlowRun. In de opbouwfase gebruiken wij de powerwalk-slowrun-powerwalk methode, waarbij we powerwalken afwisselen met langzaam rennen. SlowRun is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.

Lekker weer gaan bewegen vanuit je hart.Trots op jezelf, vol zelfvertrouwen, omdat het gewoon heerlijk is om goed voor jezelf te zorgen en lekker buiten bezig te zijn.

We starten op woensdagochtend om 09.30 uur en zijn daarna zo’n anderhalf uur onderweg. Na afloop van de les drinken we een kopje thee.

​We verzamelen op parkeerplaats bij de camping. Je bent van harte welkom om SlowRun te komen ervaren, het pure plezier te beleven en de voldoening te voelen. Jij kunt dit!

Meedoen? Of liever eerst een proefles?

​Stuur een berichtje naar annemieke@slowrunamsterdamsebos.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Hier kun je uiteraard ook met je vragen terecht.

De eerstvolgende cursus start op woensdag XX oktober 2020. De prijs van een 10-weekse cursus is €149,-

Mocht woensdagochtend je nou helemaal niet uitkomen, maar ben je wel heel enthousiast? Stuur dan ook even een berichtje, dan overleggen we welke mogelijkheden er nog meer zijn.

%d bloggers liken dit: